În etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, pe stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi s-au întâlnit ultimele două campioane, FC Viitorul și Astra Giurgiu, partida încheindu-se la egalitate, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul la prima lor acțiune, în min. 3, prin Abang, cu un şut din mijlocul careului. Viitorul a revenit în atac, a avut o posesie net superioară şi a irosit câteva ocazii importante până la pauză, cea mai mare fiind cea din min. 45: Iliev a respins şutul lui Cicâldău din 6m, mingea a ajuns la Gavra, dar reluarea acestuia din 10m a fost respinsă în corner de un fundaş advers. Presiunea la poarta lui Iliev s-a concretizat în min. 76, când Denis Drăguş a restabilit egalitatea cu un şut din careul mic după o acțiune a lui Mățan. Ganea a fost şi el foarte aproape de gol, dar şutul său de la 25m, din min.85, a fost respins miraculos de Iliev. Viitorul ar fi putut înscrie și în ultimul minut al jocului, dar mingea trimisă cu capul de Mățan a lovit bara porții giurgiuvene. În etapa viitoare, a 9-a din play-off-ul Ligii 1, FC Viitorul va întâlni, pe teren propriu, vineri, 11 mai, de la 21.45, pe CSM Poli Iaşi.

FC Viitorul - Astra Giurgiu  1-1 (0-1)

Au marcat: Drăguş (76) / Abang (3)

Cartonaşe galbene: Mladen 82Butean 28, Bejan 84, Dandea 86, Stan 90, Iliev 90+2

Au evoluat formaţiile:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Mladen, Ghiță (64 Hodorogea), De Nooijer, Ganea - Ciobanu (46 Lima), Cicâldâu, Vînă - Gavra (46 Drăguş), I. Hagi, Mățan
Rezerve neutilizate: Buzbuchi - Casap, Căpușă, Dumitrescu.

Astra Giurgiu (antrenor Gheorghe Mulțescu): Iliev - Bejan, Erico, Polczak - Butean (33 Balaure), Seto, Dandea, Radunovic - A. Stan, Abang (90 Urko), Fl. Matei (89 Buş)
Rezerve neutilizate: Lazar - V. Gheorghe, Biceanu, Moise.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan (București), Daniel Mitruți (Craiova), Sabin Gabriel Stroe (Pitești); rezervă: George Rădulescu (București).