FC Viitorul a continuat și în etapa a 5-a din play-off seria evoluțiilor și rezultatelor foarte bune din ultima perioadă. Meciul a început cu un moment festiv, lovitura de start fiind dată de fostul mare internațional brazilian Rivaldo, și s-a încheiat în același mod, cu Viitorul impunându-se cu 2-1 la capătul unui meci pe care l-au dominat copios. Oaspeții au deschis scorul în min.8, prin Bărbuț, dar din acest moment pe teren a existat o singură echipă. După două șuturi expediate de Ianis Hagi în min.14 și 23, la care Pigliacelli a fost ocrotit de șansă, acesta din urmă nu a mai avut ce face în min.43: Houri a pasat în centru la Ianis Hagi, iar căpitanul Viitorului a șutat fabulos de la 25m, mingea oprindu-se în vinclul porții craiovene. Viitorul a continuat să dicteze ritmul și în repriza secundă, iar nou-intratul Ganea a pasat ideal pentru Rivaldinho, care din 6m nu a iertat: 2-1 pentru Viitorul, rezultat cu care s-a și încheiat partida. În etapa viitoare, a 6-a din play-off-ul Ligii 1, FC Viitorul va întâlni, tot pe teren propriu, duminică, 21 aprilie, de la ora 21.00, pe FCSB.

FC Viitorul - Universitatea Craiova 2-1 (1-1)

Au marcat: I. Hagi 43, Rivaldinho 56 / Bărbuț 9

Cartonașe galbene: Ghiță 56, Ganea 63 / Fortes 63

Au evoluat - FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Boboc, Țîru, Ghiță, De Nooijer - Houri, Băluță, Iacob (46 Mladen) - I. Hagi, Rivaldinho (68 Achim), Drăguș (54 Ganea). Rezerve: Tordai - Calcan, Eric, Casap.
Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli -  Donkor, Kelic, Tiago (63 Bic) - Martic, Mateiu (76 Baicu), Cicâldău, Bancu - Bărbuț, Fortes, Mihăilă. Rezerve: Popescu - Acka, Dimitrov, Fedele, Drăghici.

Au arbitrat: Radu Petrescu (București) - Radu Ghinguleac (București) și Mircea Grigoriu (București).