FC Viitorul și Astra Giurgiu s-au întâlnit, vineri seară, pe stadionul Central al campioanei României, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano, partida încheindu-se la egalitate, scor 1-1 (1-1). O partidă dominată de FC Viitorul, care și-a creat numeroase ocazii de a înscrie. Scorul a fost deschis însă de oaspeți, în min.10: Căpușă, aflat la debutul în Liga 1, a trimis nefericit către propriul portar, mingea a fost interceptată de Fl. Matei care a fost faultat în careu de Cojocaru, iar lovitura de la 11m a fost transformată de același mijlocaș al Astrei. A urmat apoi o dominare totală a constănțenilor, care au trecut în mai multe rânduri pe lângă egalare în finalul primei reprize, prin Băluță (41) și apoi Ianis Hagi, în min.44, când mingea șutată din lovitură liberă de la 23m a lovit bara porții lui Iliev, iar Hodorogea a trimis apoi peste poarta goală din 8m. La faza imediat următoare campioana României a egalat prin A. Chițu, care a reluat din 8m cu capul o centrare perfectă a lui Lima. Repriza secundă a adus o dominare și mai clară a campioanei României, dar șuturile lui Băluță de la 28m în min.56, I. Hagi în min.58, de la 25m, și apoi în min.78, au trecut razant pe lângă poarta oaspeților. Nici Chițu nu a reușit să-l învingă pe Iliev în min.60 și 89, din situație de unu la unu cu portarul advers.
Au marcat: A. Chițu (45) / Fl. Matei (10 - penalty).

Cartonașe galbene: Cojocaru (10), Ganea (51) / Buş (34), Belu (41), Polczak (43), Mrzljak (83)

Au evoluat formațiile: 

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru - Căpușă (70 Voduț), Țîru, Hodorogea, Ganea - Cicâldău, Băluță (79 Mladen), Vînă - Chițu, I. Hagi, Lima (75 Lima)
Rezerve neutilizate: Tordai, De Nooijer, Mățan, Drăguș.
Astra Giurgiu (antrenor Eduard Iordănescu): Iliev - Belu, Polczak, Bejan, Stan - Mrzljak, Dandea - Buș (83 Radunovic), Fl. Matei (74 Biceanu), Balaure (59 Butean) - Vera.
Rezerve neutilizate: Lazar, Erico, Chipirliu, Moise.
Au arbitrat: Marius Avram (București) - Valadimir Urzică (Piatra Neamț) și Mircea Orbuleț (București). Rezervă: Lucian Rusandu (Covasna).