Campioana României, FC Viitorul, a susținut, sâmbătă după-amiază, primul meci de verificare din cadrul stagiului de pregătire din Turcia. Adversara formației pregătite de Gheorghe Hagi a fost formația azeră Inter Baku, echipă care a încheiat întrecerea internă pe locul al treilea și care va participa în ediția viitoare a Europa League. Întâlnirea s-a disputat la baza de pregătire folosită de constănțeni în Turcia (Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort) și s-a încheiat cu succesul azerilor, scor 2-1 (1-1). Inter Baku a deschis scorul prin Rauf Aliev în min.24, care a transformat un penalty acordat eronat de centralul întâlnirii pentru un fault făcut de Rîmniceanu la doi metri în afara careului! În min.26 constănțenii au egalat prin George Țucudean, atacantul campioanei profitând de o eroare comisă de portarul azer Agaev. Scorul final avea să-l stabilească Samir Zargarov în min.87, care a înscris cu o lovitură de cap din centrul careului.

GALERIE FOTO: FC Viitorul - Inter Baku 1-2

Au evoluat pentru FC Viitorul: Rîmniceanu (46 Buzbuchi) - Dumitraș (46 Lopez), Hodorogea (46 Băluță, 68 Boboc), M. Constantin (46 Boli), Panait (46 Rădoi) - Ciobanu (46 Roșu), Mladen (46 Iacob), Vînă (46 Purece) - Chițu (46 Stoica), Țucudean (46 Morar), Herea (46 Cicâldău; 68 Grecu).

Marți (20 iunie), de la ora 17.00, FC Viitorul va susține un nou meci de verificare în cantonamentul din Turcia contra unei alte echipe din Azerbaijan, FK Zira (locul 4 în sezonul precedent).

Urmăriți în continuare rezumatul partidei FC Viitorul - Inter Baku 1-2: